Actualitate

Cum va arăta Centrul Cultural Expozițional din Cerna, județul Tulcea

Unul dintre proiectele aflate în curs de implementare la nivelul comunei Cerna este cel de construire a unui Centru Cultural Expozițional.

Noul Centru va avea regim de înălțime parter, cu următoarele caracteristici: construcție de formă dreptunghiulară cu infrastructura de tip tălpi continue, situate pe traseul pereților, cu cota de fundare la -1,40 m.

Suprafața terenului alocată acestui proiect este de 690 de metri pătrați, dintre care suprafața construită va fi de 267,5 metri pătrați la care se va adăuga terasa.

Sistemul structural propus este dual, realizat din cadre cu stâlpi din beton armat și ferme metalice pentru zona sălii de festivități, iar pentru restul clădirii structura fiind realizată din zidărie de cărămidă portantă, cu sâmburi, centuri și planșeu din beton armat, acoperiș tip șarpantă cu nivelatoare din tablă plană prefălțuită.

Se vor realiza, de asemenea, toate instalațiile necesare asigurării funcționalității obiectivului (electrice, sanitare, termice), se vor prevedea utilajele echipamentele necesare (centrala termică electrică cu accesorii, boiler electric, apometru).

Valoarea estimată a contractului este de 950.781,19 lei fără TVA. Documentațiile pentru avize, acorduri, autorizații vor costa 2.000,00 lei. Pentru Proiectul tehnic de execuție (inclusiv detalii de execuție) se va plăti 16.200,00 de lei, iar pentru asistență tehnică din partea proiectantului 0,00 lei.

Construcțiile și instalațiile vor costa 913.858,41 de lei, montaj utilaje 974,80 de lei; utilaje și echipamente cu montaj 9.747,98 de lei. Pentru organizarea de șantier se vor plăti 8.000,00 lei.

Achiziționarea dotărilor incluse în proiect (furnizare mobilier, echipamente audio, video, cortina și sistem prindere, vitrine expoziționale, aparate aer condiționat etc) vor face obiectul altor proceduri de achiziție, de furnizare dotări specifice obiectivului.

Primăria comunei Cerna, județul Tulcea, a făcut un pas important în vederea realizării proiectului de construire unui Centru Cultural Expozițional. Este vorba despre trecerea procedurii de licitație și atribuire a contractului de proiectare și execuție a acestei investiții. Firma câștigătoare este SC Conel Sol Expert.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top