Fără categorie

Cum evită deputatul Zaharcu Neviser prohibiția la pescuit: prinde crapul gata congelat

PSD-ista îl omagiază pe facebook pe fostul preşedinte al Republicii Moldova, comunistul Voronin 

Se spune că fiecare popor are conducătorii pe care îi merită, dar în privința deputatei de Tulcea Zaharcu Neviser această afirmație este cel puțin o obrăznicie. Spre deosebire de Neviser, cetățenii pe care îi reprezintă știu când este perioada de prohibiție la pescuit. Zaharcu Neviser, în schimb, habar n-are. Sau, mai rău, nu îi pasă! Merge cu familia și prietenii pe malul Dunării, întinde masa, grătarul și, surpriză, cetățene, se apucă de pescuit. Cel puțin asta rezultă dintr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook unde, pe 20 mai, Zaharcu Neviser afișează fotografii din care răzbate o veritabilă stare de bucurie și relaxare în jurul undiței de care stă agățat un pește, probabil mirat că a găsit un ac în perioada de prohibiție.

Un articol de Mihai Răzvan ROTARU

 

La observația pertinentă a unui utilizator de facebook, că este perioadă de interdicție la pescuit, Neviser răspunde ironic: Unii și-au păstrat în congelator. La câteva comentarii mai jos, un alt utilizator pune problema campării în zona Deltei Dunării, camparea fiind în acest moment interzisă. Deputata Zahar Nevisercu, o specialistă în problematica Deltei Dunării, dă un răspuns din categoria dacă nu-l poți convinge zăpăcește-l și aruncă în discuție niște ipoteze fantastice în care apar dușuri, curent electric și, probabil, un crap congelat. Întrebarea firească ar fi: cât de bine cunoaște de fapt Neviser legislația privitoare la Delta Dunării? Pentru că ori nu o cunoaște, ori nu o aplică, ori amândouă.

„Tăriceanu a primit premiul Cel mai mare gunoi al României”

În sfârșit, Neviser, spuneam, este o foarte prolifică postacă pe Facebook. De curând chiar, ne-am amuzat împreună cu ea când a preluat un articol de pe un site de satiră (Times New Roman), în care colegul și aliatul Tăriceanu era tăvălit nițel printr-o baie de epitete din care nu lipseau cuvinte ca: gunoi, mizerabil, ticăloșie, prost etc.
Dar, pentru ca tabloul deputatei Neviser să fie complet, aceasta îi aduce un omagiu fostului preşedinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin, la ziua acestuia de naștere. Să ne înțelegem, Voronin este unul din cei mai siniștri șefi comuniști care au condus vreodată o țară după 1989, de numele lui se leagă slugărnicia faţă de Rusia lui Putin, precum şi abuzuri și hoții care au tras înapoi o națiune întreagă. Întrebarea firească ar fi: la ce nivel rezonează deputata PSD cu personalitatea lui Vladimir Voronin? Dar, dacă tot veni vorba, să nu-i uităm pe nemuritorii Hitler (30 aprilie), Stalin (18 decembrie) și, de ce nu, Pol Pot (19 mai).

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top