Opinii

Cum a schimbat primarul Matei oraşul Năvodari

Realizările din primul mandat

In toamna anului 2012, administraţiile publice locale se vor pregăti să-şi numere roadele muncii lor de-a lungul mandatului 2008-2012. Primăria Năvodari se numără printre cele care, cu siguranţă, nu vor avea emoţii în faţa electoratului, când va veni ziua alegerilor, pentru că va avea ce să numere. Primarul Matei Nicolae a reuşit să ducă la bun sfârşit mare parte din proiectele pe care şi le-a propus în campania electorală din urmă cu aproape patru ani.

Un articol de Andreea PAVEL

Dintre realizări amintim: modernizarea centrului de permanenţă din oraş, întreţinerea covoarelor bituminoase prin asfaltarea străzilor, execuţia canalizărilor menajere, asfaltarea drumurilor şi lărgirea carosabilului pe anumite străzi, execuţia tramei stradale în anumite zone, execuţia parcajelor publice, realizarea reţelei de apă în anumite cartiere, finalizarea racordurilor la reţeaua nouă de alimentare cu apă în înlocuirea reţelei de apă în anumite zone, realizarea iluminatului arhitectural la instituţiile de cult, finalizarea sălii de sport, igienizarea spaţiilor verzi, a peluzelor şi a taluzurilor aflate pe DC 86-DJ226, amenajarea camerelor de monitorizare a oraşului, achiziţionarea euro-pubelelor, achiziţionarea grupurilor statutare şi amenajarea staţiilor de autobus, amplasarea unui sistem audio public pentru muzica ambientală din parcul central, amenajarea aleelor de acces, parcaj şi iluminat ornamental, modernizarea bazei sportive şi de agrement, reabilitarea lăcaşelor de cult, amenajarea unui sens giratoriu, construirea de locuinţe pentru tineri destinate închirierii, construirea locuinţelor ieftine pentru tineri, achiziţia unui panou de informare a cetăţenilor oraşului, şi reamenajarea iluminatului arhitectural al sediului primăriei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top