Actualitate

Cu ce planuri începe Marin Șerban cel de-al doilea mandat de primar al comunei Ciucurova

Ciucurova are nevoie în continuare de dezvoltare”, spunea Marin Șerban în urmă cu câteva luni. Pe 27 septembrie, majoritatea celor care au votat în comuna tulceană Ciucurova i-au încredințat un nou mandat de primar. Astfel, edilul are patru ani în față pentru a pune în practică proiectele începute, dar și pentru a demara noi investiții pentru modernizarea comunei.

Ciucurova trebuie să beneficieze de toate oportunitățile care vin odată cu viitorul cadru financiar al Uniunii Europene. Suntem o comună frumoasă, așezată într-un cadru natural de vis, cu o pădure verde și curată, cu dealuri molcome și oameni de toată isprava”, spune primarul.

Înainte de a vorbi despre proiectele de viitor ale comunei Ciucurova, Marin Șerban vorbește despre proiectele realizate în primul său mandat:

  • Construire Grădiniță în Ciucurova
  • Reabilitare, dotare, utilare Școală Ciucurova
  • Reabilitare Cămin Cultural Ciucurova
  • Asfaltare străzi Ciucurova
  • Cabinet stomatologic în Ciucurova
  • Pietruire străzi Ciucurova
  • Pietruire străzi Fântâna Mare
  • Pietruire străzi Atmagea
  • Amenajare grupuri sanitare Școală Fântâna Mare
  • Împrejmuire stadion Ciucurova – Stadionul urmează să fie reabilitat
  • Sistem public de supraveghere video
  • Internet wireless gratuit

Pe lista proiectelor de viitor se numără realizarea unei rețele de gaze naturale în comună, construirea unui dispensar medical uman care să deservească locuitorii din Ciucurova, precum și implementarea unei rețele de apă și canalizare la capacitatea cerută de realitatea din comună.

De asemenea, administrația locală are în vedere construirea unei săli de sport la standarde moderne. Și construirea unui Cămin Cultural în localitatea Fântâna Mare este o prioritate pentru oamenii de aici, de aceea proiectul este inclus pe agenda investițiilor viitoare. Tot în localitatea Fântâna Mare va fi modernizată și piața.

Pentru creșterea siguranței cetățenilor, unul dintre proiectele de perspectivă ale comunei Ciucurova este cel de introducere a iluminatului public pe LED. Este un iluminat modern care oferă calitate la prețuri cu mult sub cele ale iluminatului public clasic. Pentru persoanele vârstnice, primăria are în plan să construiască un Centru Social ce le va oferi sprijin celor bătrâni și defavorizați din comuna Ciucurova.

Nu în ultimul rând, construirea unor capele mortuare în Ciucurova și Fântâna Mare se numără printre prioritățile administrației locale.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top