Politic

Marian Crușoveanu: Estul Europei are nevoie de o susținere puternică din partea țărilor vest europene

„Republica Moldova și Ucraina au făcut un pas decisiv și esențial în procesul de aderare la Uniunea Europeană. În acest context extrem de critic din estul Europei, Comisia Europeană, prin vocea președintelui, Ursula Von Der Leyen, trasează o politică de deschidere a negocierilor de aderare pentru Republica Moldova și Ucraina.
Această decizie este una istorică, mai ales că ambele țări au arătat, în ultimii ani, un progres esențial privind deschiderea față de tot ce înseamnă valorile Uniunii Europene.
Felicitări președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu și fraților noștri moldoveni pentru tot efortul făcut de a menține un echilibru politic și social într-o regiune extrem de fragilă!
Estul Europei are nevoie de o susținere puternică din partea țărilor vest europene, pentru că se află în prima linie în apărarea valorilor care au consolidat Uniunea Europeană în ultimii 70 de ani”, a declarat deputatul Marian Crușoveanu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top