Politic

Crușoveanu, despre Strategia de Dezvoltare Durabilă: Este o viziune despre prezent și viitor, este despre probleme acute și soluții potrivite

”Județul Constanța a elaborat, la nivel național, prima Strategie de Dezvoltare Durabilă. Pe scurt, în materialul elaborat sunt cuprinse investițiile ce ar trebui realizate până în anul 2027, la nivelul județului Constanța, precum și modalitățile de finanțare pentru aceste proiecte.
Aș vrea să reținem că această strategie este o viziune despre prezent și viitor, este despre probleme acute și soluții potrivite, este despre dezvoltare unitară și integrată a județului Constanța. Pe scurt, această strategie are în centrul atenției comunitățile locale, astfel încât prin investițiile realizate să crească gradul de confort și de bunăstare în fiecare cătun din județul nostru.
Felicitări echipei de la Consiliul Județean, Primăriei Constanța și mai ales Asociației de Dezvoltare Durabilă, care au participat la elaborarea acestui master plan pentru județul nostru şi care cuprinde toate domeniile de activitate, de la educație la mediu, turism, energie și agricultură.
Vă asigur că, prin prisma activității parlamentare, voi continua să sprijin investițiile pentru județul Constanța. De asemenea, voi continua să contribui la întărirea relațiilor strânse între Guvern și județul Constanța, mai ales că fondurile de la nivel central și cele europene vor fi hotărâtoare în implementarea obiectelor din strategie.
P.S. La evenimentul de prezentare a Strategiei de Dezvoltare Durabilă, ar fi fost bine să fie prezenți și foștii președinți, vice-președinți sau candidați de CJ, ca să vadă pe ce ar fi trebuit să se aplece mai mult. Probabil sunt ocupați cu activitățile solicitante de pe rețelele de socializare”, a declarat Marian Crușoveanu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top