Politic

Crușoveanu către ministrul Mediului: Ce măsuri și finanțări guvernamentale există pentru împădurirea județului Constanța?

Marian Crușoveanu consideră că finalizarea împăduririi județului Constanța necesită finanțare suplimentară și intervenție guvernamentală. Astfel, deputatul PNL a adresat o interpelare către Tánczos Barna, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor în care cere precizări cu privire la măsurile și finanțările guvernamentale de împădurire a județului Constanța.
„Stimate Domnule Ministru,
La nivelul Uniunii Europene, România este unul din statele grav afectate de procesul de deșertificare, fapt cunoscut la nivelul ministerului pe care îl coordonați. Dobrogea, în speță
județele Tulcea și Constanța sunt puternic afectate de acest fenomen. În același timp, se poate observa că județul Constanța se află în topul clasamentului, în ceea ce privește numărul
mic de suprafețe împădurite. În acest context, aș dori să vă adresez următoarele întrebări, astfel încât să pot sprijini, din poziția de parlamentar, demersurile ministerului:
• Ce programe guvernamentale sunt derulate, din 2012 până în prezent, în vederea extinderii suprafețelor cu păduri din județul Constanța?
• Ce măsuri au fost luate, la nivelul ministerului, în vederea combaterii fenomenului de deșertificare din județul Constanța?
• Ce suprafețe pentru împădurire sunt cuprinse, prin Programul Național de Redresare și Reziliență, pentru județul Constanța?
• Ce alte programe, proiecte sau măsuri sunt finanțate, în vederea gradului de împădurire a județului Constanța”, a întrebat deputatul constănțean.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top