Politic

Cristina Rizea, jurnal de deputat 7.06-13.06.2021

Deputatul Cristina Rizea este unul dintre puținii politicieni ce pentru a fi cât mai aproape de alegători și pentru o mai mare transparență a inițiat rubrica “Jurnal de deputat” în care saptămânal vorberște despre activitățile pe care le întreprinde. Ce activitate a avut parlamentarul USR PLUS săptămâna trecută aflați din textul de mai jos:

„Am mai încheiat o săptămână plină de evenimente bune. Proiectul legislativ care permite accesul cu animalele de companie pe plajă a primit avize pozitive de la Comisia de Mediu și Comisia pentru Drepturile Omului din Senat. La fel, proiectul legislativ de modificare a regulamentului de funcționare a Autorității Teritoriale de Ordine Publică(ATOP) a primit aviz pozitiv în Comisia de Buget Finanțe din Senat. Luni, am avut o întâlnire foarte productivă la Ministerul Transporturilor, cu Adrian Covasnianu, legată de proiectul trenului metropolitan Constanța. Pe această temă voi reveni cu informații detaliate, cât de curând! În rest, ziua de luni a fost completată cu ședința de grupa a grupului parlamentar USR PLUS și ședința de plen a Camerei Deputaților. Marți dimineață, în ședința Comisiei de Muncă a fost pus în discuție proiectul de lege privind posibilitățile de pensionare pentru unii lucrători din domeniul minier și energetic, care lucrează direct în producție. Amendamentul USR PLUS prevede reducerea stagiului de cotizație la pensie pentru minerii care au lucrat în condiții dificile și care riscă să fie afectați de restructurarea Complexului Energetic Oltenia și a Complexului Energetic Hunedoara. Am votat pentru. Proiectul de lege a primit aviz pozitiv din partea comisiei. În a doua parte a zilei s-a desfășurat ședința de plen a Camerei Deputaților. Miercuri, plen reunit solemn, cu participarea președintelui Israelului Reuven Rivlin. Miercuri după amiază, ședința Comisiei de Transporturi. Joi și vineri am revenit la Constanța, iar programul a fost alocat audiențelor din circumscripție.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top