Actualitate

COVID-19: Primarul Vasile Simion, despre măsurile luate la Ghindărești

La Ghindărești, autoritățile s-au organizat astfel încât să limiteze răspândirea virusului și să îi ajute ce cetățeni, spune primarul Vasile Simion. Singura problemă este, spune el, bugetul micșorat la 66% față de anul trecut.

În comuna Ghindărești se află în acest moment 9 persoane în autoizolare. Putem spune că situația este sub control. Oamenii respectă restricțiile de deplasare impuse. Ordinea este asigurată de poliția națională. Magazinele sunt foarte bine aprovizionate. Am avut un caz cu o doamnă în etate ce ne-a cerut sprijinul. Avea nevoie de medicamente. Am fost la dânsa, am luat cardul, i-am achiziționat cele necesare. Deocamdată nu găsim materia primă pentru acțiuni de dezinfecție. Și la ce prețuri sunt în această perioadă la aceste produse cu bugetul pe care îl avem, micșorat cu 66% față de anul trecut ne e și mai greu. Doresc să le trasmit cetățenilor comunei să aibă răbdare, vom trece cu bine peste această neneorocire. Să fim răbdători, să respectăm ceea ce ne indică autoritățile și cu siguranță vom trece bine peste toate aceste încercări, a declarat pentru ziarul Dezvăluiri Vasile Simion.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top