Actualitate

Costel Armășescu, primarul comunei Pantelimon: „Să nu uităm că tot ce avem aici aparține tuturor”

De mai multe ori pe an, în comuna Pantelimon, județul Constanța, administrația locală organizează campanii de igienizare a tuturor spațiilor care țin de domeniu public, în toate localitățile comunei.

La început de iunie s-a finalizat o nouă astfel de inițiativă, deși ea ar fi trebuit să aibă loc în preajma sărbătorilor pascale, dar din cauza condițiilor meteorologice a fost amânată.

„Tradiția ne-a învățat mereu că înainte de marile sărbători ale creștinătăți ( Paștele și Crăciunul) avem datoria de a primeni și igieniza sufletul, dar și gospodăria și localitatea. Ploile abundente dinaintea Paștelui ne-au amânat puțin anumite activități, dar noi nu am uitat de ele”, spune primarul Costel Armășescu.

Astfel, administrația locală a reușit să igienizeze, să curețe i să dea un aspect corespunzător spațiilor publice din satele comunei. „La Runcu, în zona saivanelor, la Nistorești, lângă Căminul cultural, la Pantelimon de Jos, la Pantelimon, în fosta carieră de lângă moară, s-au efectuat lucrări complexe care să scoată la iveală lucruri și zone frumoase pe care le avem”, spune edilul.

Costel Armășescu afirmă că anunță astfel de campanii deoarece vrea ca locuitorii să înțeleagă că este important să încheie proiecte, dar la fel de important este să le întrețină. „Fac apel la cetățenii comunei noastre să fie implicați în menținerea igienei, să nu uităm că tot ce avem aparține tuturor, confortul ni-l asigurăm singuri”, afirmă primarul.

Și în luna martie, la nivelul comunei Pantelimon s-a desfășurat o campanie de ecologizare. „Iată că se apropie și Sărbătorile Pascale! În buna tradiție românească, am început igienizarea satelor. Primul a fost Runcu: s-au curățat șanțurile de scurgere, zonele din jurul terenului de fotbal, de lângă Biserică, la cimitir și în alte zone ale satului. Sunt multe de făcut”, spunea la acea vreme primarul Costel Armășescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top