Opinii

Copiii din Peceneaga îl aşteaptă pe Moş Nicolae

Cu siguranţă, sosirea lui Moş Nicolae este unul dintre cele mai aşteptate evenimente de către copii. Cu ghetuţele curate, aceştia aşteaptă să le fie umplute cu dulciuri de către Moşul darnic. Una dintre localităţile în care copiii cuminţi vor avea o surpriză plăcută, în noaptea în care creştinii sărbătoresc Sfântul Nicolae, este Peceneaga, din judeţul Tulcea.

Un articol de Andreea PAVEL

Primarul Mariţa Gurgu ne-a declarat faptul că administraţia locală îi va răsplăti pe micuţii din localitate, aşa cum se cuvine: „Nu ştim încă ce vor conţine cadourile de sărbători, pentru copilaşi, dar cu siguranţa acestea nu vor lipsi. Nu se poate ca sărbătorile să treacă fără ca micuţii noştri să nu se bucure măcar de o ciocolată din partea Primăriei Peceneaga. E drept că Moşul e cam sărac anul acesta, dar facem un efort pentru că bucuria cea mai mare a unui om este copilul său. Iar copiii comunei Peceneaga sunt copiii noştri, ai administraţiei locale. Nu vreau să spun însă ce cadouri le vom face, pentru că nu îmi place să promit ceva, iar apoi să nu pot duce la îndeplinire ce am promis. Şi copiii sunt ultimii pe care aş concepe să îi dezamăgesc. O surpriză însă le vom face. Să ne ajute Dumnezeu să dispunem de fonduri cât mai mari, pentru ca bucuria lor să fie pe măsură, pentru că merită. Sunt copii silitori, harnici şi buni”, a declarat primarul Mariţa Gurgu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top