Opinii

Proiecte pentru infrastructura din Horia

Primarul comunei tulcene Horia, Petrică Golea, are planuri mari pentru localitatea pe care o administrează de doar jumătate de an. Reabilitarea drumurilor şi a Căminului cultural din comună se numără printre priorităţile edilului: „Căminul Cultural din Horia se află într-o stare deplorabilă.

Un articol de Cristian Andrei LEONTE

Nu se pot organiza evenimente, şedinţe, spectacole sau nunţi. Oamenii merg, în general, pentru evenimente importante, la Popasul Căprioara. Tocmai de aceea, vreau să  reabilitez Căminul. În acest sens, am prins proiectul pentru cămin în programul de reabilitare a instituţiilor culturale, la nivel naţional. Avem toată documentaţia făcută, proiectul tehnic, ne rămâne doar să aşteptăm finanţarea. Aceasta  depăşeşte 10 miliarde de lei vechi, drept pentru care avem nevoie de sprijinul Consiliului Judeţean Tulcea, care ne-a promis că ne susţine. O altă investiţie pe care vrem să o demarăm este reabilitarea drumului comunal Horia-Floreşti. Avem deja o prevedere bugetară pentru aceasta şi lucrările vor începe în primăvară. Lucrarea e de durată, iar distanţa drumului este de cinci kilometri. Nu avem parte de cofinanţare, toată investiţia, în valoare de 33 de miliarde de lei vechi este asigurată de CJT”, a declarat primarul comunei Horia.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top