Opinii

Copiii din Agigea, așteptați la spectacole dedicate lui Moș Crăciun

Ca în fiecare an, sărbătoarea Sfântului Nicolae reprezintă pentru copiii comunei Agigea, dar nu numai, un moment de mare bucurie, o întâlnire cu spiritul sărbătorilor de iarnă care încep, cu acest prilej, în mod oficial.
La numai câteva zile de la ziua lui Moș Nicolae, Grădinița „Rita Gărgărița” din Agigea organizează a XI-a ediție a evenimentului „Târgul lui Moș Nicolae” (pe data de 9 decembrie).

 

Cu acest prilej autoritatea publică locală a comunei Agigea oferă copiilor un cadou inedit: un spectacol intitulat „Alaiul lui Moș Crăciun”. Timp de o oră, publicul format din copii, părinți și bunici, are posibilitatea de a retrăi frumoasele povești de Crăciun. Personaje de poveste, decoruri miraculoase, costume unice, efecte speciale, zăpadă artificială, proiecții laser și nu în ultimul rând, sania lui Moș Crăciun, vor aduce bucurie în sufletele celor prezenți la eveniment.
Un spectacol se va ține pentru copiii de la Creșa „Albă ca Zăpadă” și Grădinița „Rita Gărgărița”, iar altul se va desfășura în fața elevilor de la Școala Generală cu clasele I-VIII ”Ion Borcea”.
Inaugurată în anul 2011, Grădinița „Rita Gărgărița” din Agigea are o suprafață a construcției de 386, 25 mp și dispune de un total de 6 clase, 2 cancelarii, 2 holuri, o cameră de serviciu, o cameră de primire, o sală de calculatoare. Fiecare grupă dispune de propriul vestiar și de propriul grup sanitar. Construirea acestei grădinițe a durat un an, valoarea ei se ridică la suma de 1,2 milioane de lei, bani ce au provenit integral de la bugetul administrației locale Agigea.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top