Actualitate

Copiii comunei Pantelimon, răsfățați în luna lui cuptor

Vacanța de vară îi aduce în prim plan pe copii. Administrația comunei Pantelimon, județul Constanța, a organizat în primele zile ale lunii iulie mai multe evenimente dedicate școlarilor.

A fost un an complicat, cu încercări și provocări, atât pentru elevi și părinți, cât și pentru dascăli, dar pe care am reușit împreună să-l ducem la bun sfârșit! Îi felicit pe toți elevii, părinții și dascălii. Și nu uitați: Copiii sunt ca fluturii care zboară în văzduh – unii se înaltă mai sus ca alții, însă fiecare zboară cât de bine poate. De ce sa ii compari între ei? Fiecare este diferit, fiecare este special, fiecare este frumos”, a spus primarul comunei Pantelimon Costel Armășescu.

Astfel, Primăria și Consiliul Local Pantelimon împreună cu Școala Gimnazială numărul 1 și Aqua-Magic Mamaia au răsplătit truda elevilor punându-le la dispoziție o zi frumoasă, cu bălăceală și spectacole, într-un loc adorat de copii.

La această mică excursie au participat toți copiii comunei Pantelimon, cât și persoane adulte care au vrut să îi însoțească.

De asemenea, Teatrul Bambilici „i-a salutat cu lipici” pe toți copiii comunei. Primăria Pantelimon a organizat pe 12 iulie spectacolul de teatru „PETER PAN” la Căminul Cultural din Pantelimon.

„Peter Pan este băiețelul care a refuzat să mai crească, rămânând veșnic copil. Îi plac aventurile și abia așteaptă să meargă împreună cu voi în minunata LUME A POVEȘTILOR! Sunteți pregătiți? Înarmați-vă cu măscuțe și multă voie bună și haideți la spectacol”, se arăta în invitația la spectacol adresată celor mici.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top