Opinii

Continuă lucrările de asfaltare a străzilor din Babadag

Primarul orașului Babadag, județul Tulcea, a transmis locuitorilor un nou mesaj legat de situația unor lucrări de asfaltare ce se derulează pe mai multe străzi din localitate.
Astfel, Georgian Caraman, îi informează pe cetățeni că „pe strada Rahovei s-au terminat de asfaltat trotuarele. Cât privește denivelările care apar în carosabil, acestea s-au datorat faptului că utilajul de asfaltare a avut o problemă tehnică nedepistată din timp, de aceea au apărut respectivele denivelări.

Utilajul a fost tras pe dreapta și urmează a fi reparat. Până atunci am convenit cu constructorul să se termine cu trotuarele pe cele două străzi și a porțiunii de legătură dintre Stejarului și Rahovei în partea de la Gara CFR. Ulterior problemele vor fi rezolvate pe cheltuiala constructorului, atât cele din carosabil cât și cele, eventuale, de pe trotuare și se va trece la asfaltarea carosabilului.”

Pe strada Stejarului se efectuează lucrări de asfaltare a trotuarelor și de construire a primului gheigăr de preluare ape pluviale (la podul de traversare de pe Vasile Alecsandri).
„Pe strada Gării se pun bordurile pentru delimitarea trotuarelor și profilarea carosabilului. De asemeni, se lucrează pe porțiunea de legătură cu Republicii pentru pozarea conductei principale de canalizare și realizarea branșamentelor. S-a realizat și căminul stației de repompare ape uzate”, adaugă primarul.
În ceea ce privește blocurile ANL (Agenția Națională pentru Locuințe), edilul arată că s-au finalizat pereții subsolului, iar acum se face armătura pentru placa ,,zero”, adică de la parter.
În încheierea mesajului către locuitorii orașului, Georgian Caraman, îi anunță că în curând va veni cu detalii legate de viitoarele proiecte ce se vor implementa în Babadag. „Avem vești bune pentru: lucrări la rețeaua de apă, canalizare, asfaltare străzi pavare trotuare, poduri, piață, drum exploatare (centură ocolitoare)”, spune edilul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top