Opinii

Consultaţii medicale gratuite la Crucea

Cele peste 1000 de familii din comuna constănţeană Crucea beneficiază de consultaţii gratuite datorită acordului încheiat între medici şi administraţia locală, ce a făcut investiţii în valoare de 80 de mii de lei pentru aparatură medicală. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul Consiliului Judeţean Constanţa, care a sprijinit administraţia locală pentru a achiziţiona aparatură medicală de ultimă generaţie.

 Astfel, a fost cumpărat un ecograf şi EKG pentru cabinetul de medicină generală, un scaun pentru cabinetul de stomatologie, dar și paturi de tratament şi mobilier special pentru ambele cabinete. O altă veste bună pentru locuitorii de vârsta a III-a din Crucea este finalizarea căminului de Bătrâni din Stupina. Primarul Gheorghe Frigioi, ne-a declarat că vârstnicii din comună se vor bucura de 13 camere cu câte două paturi, fiecare cameră având baie proprie, sală de mese, bucătărie, sală de recreere și un cabinet medical dotat cu aparatura necesară. De asemenea, edilul ne-a precizat că efectuează demersurile necesare pentru a obţine autorizaţia de funcţionare.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top