Actualitate

Constănţenii şi turiştii sunt aşteptaţi la spectacole de balet în aer liber

Primăria Constanța îi anunţă pe cei interesaţi că pot asista la spectacole de balet ce vor avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare în Piața Ovidiu. Spectacolele vor fi oferite de artiștii Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

„Au fost momente spectaculoase în Piața Ovidiu din Constanța. Valsurile vieneze, tangourile argentiniene sau dansurile grecești i-au purtat pe cei prezenți, pe aripile dansului, prin toată lumea.

Vă invităm până pe 13 august, între orele 20:30 – 21:30, în Piața Ovidiu, pe platoul din fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, să vă bucurați de reprezentații artistice de înaltă ținută.

Spectacolele sunt susținute de 24 de balerini cu experiență și dansatori profesioniști, coregrafia fiind asigurată de Petronela Iordache, prim-solist la Teatrul Național de Operă și Balet Constanța.

Accesul publicului la cele 10 spectacole coregrafice este gratuit. Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Iordache Olimpiada – Petronela P.F.A”, au transmis organizatorii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top