Politic

Constanța, de la corupție la investiții valoroase, conform lui Marian Crușoveanu

Deputatul Marian Crușoveanu afirmă că orașul Constanța se remarcă în țară ca un exemplu de transformare a imaginii orașului, de la un cuib de corupție, la mari investiții și proiecte valoroase pentru locuitori. Printre proiectele eligibile pentru finanțare se numără cele depuse de către Consiliul Județean și Primăria Constanța, privind construcția de spitale moderne și performante precum Spitalul „Mama și Copilul” și Spitalul de Oncologie și Cardiologie.

„Ministerul Sănătății a publicat lista celor 27 de spitale din România, eligibile în ceea ce privește finanțarea prin PNRR. Este apreciabil faptul că pe această listă sunt și două obiective majore din Constanța. Proiectele depuse pe domeniul sănătății de către Consiliul Județean (Spitalul ”Mama și copilul”) și Primăria Constanța (Spitalul de Oncologie și Cardiologie) sunt eligibile pentru finanțare.
Este timpul ca și în Constanța să vedem investiții care vor aduce un beneficiu pe termen lung tuturor locuitorilor, proiecte care vor rezolva probleme dureroase existente de ani de zile.
Pe lângă semnarea primului contract, la nivel național, în vederea construirii unui CET nou finanțat cu 86 de milioane de euro, prin PNRR, avem încă două investiții uriaşe de finanțare, pentru constănțeni, din partea Consiliului Județean și al Primăriei.
Astfel, Constanța devine un exemplu la nivel național; practic avem o schimbare completă a imaginii: de la cuibul corupției din municipiu la mari investiții și proiecte valoroase pentru constănțeni.
Personal, sunt de părere că anul 2023 va fi anul marilor oportunități pentru România și mai ales pentru Constanța. Cu cât valorificăm mai bine aceste oportunități de finanțare, cu atât mai mult vom putea contribui la o viață mai bună pentru toți locuitorii”, a declarat deputatul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top