Actualitate

Consiliul Local Ciucurova a aprobat Planul de acțiune pentru iarna 2021/2022

Consilierii locali ai Comunei Ciucurova, județul Constanța, au aprobat în ședință ordinară Planul de acțiune pentru iarna ce urmează.

Rețeaua de drumuri comunale și străzi administrată de Consiliul Local Ciucurova este în lungime de 40,6 kilometri, din care în localitatea Ciucurova 18,2 km, în localitatea Atmagea 8,6 km și în localitatea Fântâna Mare 13,8 km.

„Importanța economico-socială a menținerii drumurilor în stare de viabilitate în timpul iernii impune stabilirea unui program cu măsuri precise de acțiune a utilajelor și a oamenilor angrenați în prevenirea și combaterea înzăpezirii drumurilor publice”, se arată în Plan.

Totodată, a fost stabilită componența Comandamentului Local pentru deszăpezire și combaterea poleiului a cărui președinte este primarul marin Șerban:

  • NEAGU PETRICĂ – viceprimar
  • IOJA IULIAN – agent post poliție
  • COSTACHE MARIANA – director sc.cu cls. I-VIII CIUCUROVA
  • DRAGNEA ION . – consilier
  • FRĂȚILĂ FLORIN- consilier
  • ARIF ISMAIL– consilier
  • ENE ION. – consilier
  • Dr. ROMAN CRISTIAN LIVIU-medic de familie
  • MUSTAFA AZIZ -șef SVSU

Comuna a fost împărțită în trei zone, respectiv satele componente, iar în fiecare zonă a fost organizată câte o bază de deszăpezire, coordonat de câte un reprezentant al Comandamentului Local pentru deszăpezire si combaterea poleiului si a altor forme meteorologice periculoase specifice sezonului de iarnă din zonă.

Pentru contracararea efectelor ninsorii și poleiului unitatea va achiziționa 10 tone de nisip sau nisip cu sare, iar pentru funcționarea utilajelor și mijloacelor de intervenție se va achiziționa cantitatea de 1.000 de litri motorină, cantitate ce se va suplimenta în caz de necesitate.

Lucrările de deszăpezire pe comună se efectuează sub comanda și îndrumarea viceprimarului comunei sprijinit în localitățile componente a comunei de membrii comandamentului local cu echipamentele specifice activității de deszăpezire : un tractor cu remorcă și un buldoexcavator.

De asemenea, s-au împărțit responsabilități pentru viceprimarul comunei, Radu Gheorghe și Năstase Costică pentru operațiunile de împrăștiat material antiderapant, acțiune la care va fi folosit tractorul cu remorcă al primăriei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top