Actualitate

Consiliul Local Ciucurova a aprobat actualizarea devizul pentru investiția într-un teren de sport multifuncțional

Realizarea unui teren de sport multifuncțional în localitatea Ciucurova vine în întâmpinarea nevoilor de a face sport a tinerilor din comună. Este un proiect la care administrația condusă de primarul Marin Șerban lucrează de ceva vreme și care acum a primit aprobarea actualizării devizului investiției.

Conform hotărârii de Consiliu Local 9/2020, „se aprobă actualizarea valorii totale a investiției AMENAJARE TEREN DE SPORT MULTIFUNCȚIONAL ÎN LOCALITATEA CIUCUROVA la suma de 473.849 lei fără TVA, conform devizului actualizat la faza de elaborare a documentației de proiectare în faza Proiect tehnic de execuție. Finanțarea investiției prevăzută se va realiza atât din fonduri europene prin programul PNDR cât și de la bugetul local”.

Terenul de sport multifuncțional va avea o suprafață de 800 de metri pătrați. „Proiectul este necesar și oportun comunei Ciucurova având în vedere că realizarea investiției prin care se va asigura baza materială pentru un mediu civilizat ce vizează dezvoltarea mișcării sportive pentru membrii comunității locale, contribuind la creșterea nivelului de educație, de socializare și de sănătate prin practicarea activităților sportive”, notează reprezentanții administrației locale.

Primăria Ciucurova a obținut finanțarea prin Programul Național de Dezvoltarea Rurală- Măsura M7/6B „Coșul serviciilor de bază” în teritoriul Munții Măcinului-Dunărea Veche în GAL Munții Măcinului –Dunărea Veche.

În prezent, în satul Ciucurova, în incinta școlii, nu există un teren de sport corespunzător pentru desfășurarea activităților de educație fizică.

  • Terenul multifuncțional include : 
  • Teren de handbal și minifotbal – 20 x 40 m.
  • Teren de tenis – 11 x 24 m.

Terenul va fi împrejmuit cu panouri de gard profilat pentru a conferi siguranța utilizatorilor terenului și pentru a păstra mingea în cadrul suprafeței. Lângă teren se va realiza și o construcție cu destinația vestiar pe un nivel parter.

Proiectul „Amenajare teren de sport multifuncțional în localitatea Ciucurova” vizează însușirea cunoștințelor și formarea deprinderilor necesare practicării independente a exercițiilor fizice, a sportului promovarea valențelor educative, stabilirea unor relații asociative civilizate și sporirea contribuției educației fizice la socializarea tinerei generații din comuna Ciucurova sporirea interesului copiilor și tinerilor comunei Ciucurova și a localităților învecinate pentru practicarea organizata a exercițiului fizic și a sportului precum si a participării la competiții sportive.

Scopul realizării proiectului este de a crește interesul copiilor comunei Ciucurova pentru practicarea organizata a sportului.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top