Actualitate

Consiliul Local al orașului Cernavodă a stabilit prețul gigacaloriei

Convocați în ședință extraordinară de primarul Liviu-Cristian Negoiță, consilierii locali ai orașului Cernavodă au dezbătut și aprobat modificarea tarifului pentru activitatea de distribuție și furnizarea energiei termice în sistem centralizat.

La nivelul orașului, acest serviciu este prestat de SC Utilități Publice Cernavodă SRL.

Astfel, conform Hotărârii adoptate, prețul este de 228,8621 de lei/gigacalorie (fără TVA).

Modalitatea de calcul a tarifului pentru activitatea de distribuție și furnizare a energiei termice în sistem centralizat este prevăzuta într-o Fișă de fundamentare întocmită de SC Utilități Publice Cernavodă SRL.

Totodată, Consiliul Local a stabilit că prestatorul de serviciu va transmite la ANRE întreaga documentație care a stat la baza adoptării prezentei hotărâri în vederea obținerii avizului pentru tariful de distribuție si furnizare a energiei termice, aviz pe care-l va prezenta Consiliului Local Cernavodă în prima ședință după obținerea acestuia.

De asemenea, Primăria Cernavodă anunță faptul că luna aceasta a fost semnat contractul pentru construirea primei parcări supraetajate din orașul Cernavodă. Obiectivul de investiții „Construire parcare supraetajată în orașul Cernavoda, zona blocuri H2-H7, str. Medgidiei ” este prima parcare de acest fel din localitate.

Proiectul propune realizarea unei clădiri cu funcția de parcare, care să fluidizeze traficul și să crească nivelul de confort al cetățenilor ce locuiesc în zona respectivă. Întreaga suprafață amenajată va asigura un număr total de 90 de locuri de parcare.

Valoarea totală a investiției este de 8.588.899,51 lei TVA inclus, bani de la bugetul local.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top