Actualitate

Consiliul Local al comunei Corbu a decis componența comisiilor de specialitate

După ce la începutul lunii noiembrie, noii consilieri locali ai comunei constănțene Corbu au depus jurământul, iar la final a depus jurământul și primarul Vasile Lumînare, într-o altă ședință s-a decis componența comisiilor de specialitate și a viceprimarului comunei.

Comisiile de specialitate sunt comisiile în care se discută și se avizează sau nu toate proiectele care fac apoi parte din ordinea de zi a ședințelor de Consiliu Local.

Astfel, CL Corbu a votat ca funcția de viceprimar a comunei să fie ocupată de Vasile Halici.

Comisia de Specialitate pentru programe de dezvoltare economico-socială, buget, finanțe, administrarea domeniului public și privat al comunei, agricultură, gospodărie comunală, protecția mediului, servicii și comerț îl va avea ca președinte pe BASANDICA Cosmin Florentin, iar secretar va fi BOBEȘ Dan. Din ea vor mai face parte: HALICI Vasile, MARIN Cornel, ROBU Ioana.

Comisia de Specialitate pentru administrație publică locală, juridică, apărarea ordinii și liniștii publice, a drepturilor cetățenilor în va avea ca președinte pe VIȘAN Andrei, iar secretat al acestei comisii este MOCANU Daniel. Din ea mai fac parte CĂRBUNARU Gheorghe, GĂLBINAȘU Marian și CRIVEANU Jan.

Cea de-a treia comisie de specialitate este cea pentru învățământ, sănătate, cultură, protecție socială, activitate sportivă și de agrement. Președintele acesteia este ROMANESCU Ionuț, iar secretar MISEA Georgeta. Din ea fac parte SALOMIA Gabriel, POTELEANU Vasile și NISTORACHE Nicușor.

Aceste sunt comisiile de specialitate ale Consiliului Local Corbu, ele fiind alese pentru perioada 2020-2024.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top