Opinii

Consiliul Local Agigea ridică o grădiniţă pentru copiii din Lazu

În cadrul ultimei şedinţe a Consiliului Local Agigea s-a adoptat hotărârea conform căreia s-a aprobat darea în administrare, către Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, a unui teren în vederea construirii unei grădiniţe pentru copiii locuitorilor din localitatea Lazu. Terenul pus la dispoziţie are o suprafaţă de 1.892 mp şi este situat pe strada Simion Bărnuţiu nr. 2A, din localitatea Lazu.

Un articol de Andreea PAVEL
Conform celor declarate de primarul localităţii Agigea, Cristian Cârjaliu, proiectul aprobat în şedinţa de Consiliu Local va fi derulat cu bani europeni. Aceştia vor fi obţinuţi prin intermediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa. Valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 17 miliarde de lei vechi. Clădirea prevăzută a fi grădiniţă va avea la dispoziţie spaţii suficiente pentru copiii de vârstă preşcolară, în acest scop proiectul construcţiei prevăzând un număr de cinci săli de clasă. În situaţia în care proiectul ar putea avea la un moment dat probleme de finanţare din acele fonduri europene, primarul Cârjaliu a sugerat că finalizarea lucrărilor va fi asigurată cu ajutorul fondurilor de la primăria Agigea.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top