Opinii

Consiliul Județean Constanța a votat: Năvodariul va avea Spital!

Consilierii județeni au votat proiectul propus de președintele Horia Țuțuianu care prevede trecerea din domeniul public al Consiliului Județean Constanța (CJC) în domeniul public al orașului Năvodari clădirea fostului spital de pe strada Sănătății.

”Mai exact, avem clădirea, care se afla în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și vom înființa un nou spital cu internare de zi. De acum, începem să ne gândim la specialitățile pe care le vom înființa, reparațiile care trebuie efectuate, dar aprobate în prealabil de Consiliul Local Năvodari și obținerea avizelor necesare de la factorii de decizie”, susține primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

Proiectul a fost gândit de reprezentanții administrației publice locale împreună cu președintele CJ Constanța încă de anul trecut. Tot atunci a avut loc și o întâlnire cu secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Raed Arafat, prilej cu care s-au pus la punct toate etapele procesului de transferare a imobilului fostului spital în proprietatea orașului Năvodari.

”Sper să fiți alături de mine în construirea acestui vis frumos numit Spitalul orașului Năvodari!”, conchide primarul Florin Chelaru.

 

 

 

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top