Actualitate

Consiliul Județean Constanța a aprobat organigrama Centrului de Sănătate Multifuncțional Năvodari

Consiliul Județean Constanța a aprobat organigrama pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari, care va cuprinde 41 de angajați: 12 medici specialiști, 19 asistenți medicali, 2 chimiști, 2 registratori și 6 îngrijitoare. Centrul Multifuncțional va asigura servicii de medicină internă, cardiologie, neurologie, dermatovenerologie, chirurgie, ORL, pediatrie – cu spitalizare de zi și va beneficia de laborator de analize medicale și săli de tratament.
Primăria Năvodari a reabilitat și modernizat clădirea Centrului de Sănătate,
și a predat-o Spitalului Județean Constanța, care va asigura funcționarea și exploatarea, inclusiv prin cadre medicale.
De asemenea, Consiliul Județean alocă 20 milioane de lei pentru dotarea cu aparatură și echipamente medicale moderne.

„În acest stabiliment vor fi paturi de zi, paturi de noapte și, în același timp, toată aparatura va fi nouă. Am pus la dispoziție din bugetul CJ toate sumele necesare. În funcție de necesitățile pe care le va avea acest complex, vom mai suplimenta dacă este nevoie. În viitor, avem în vedere o secție de ginecologie în cadrul acestui complex. În UPU la SCJU avem o mare problemă cu aglomerația, tocmai de aceea am venit cu această idee, să nu mai supraaglomerăm SCJU cu cazurile mai puțin grave. Cred că, la ora actuală, va putea deservi 100 – 130.000 de locuitori ai județului. Nu pot garanta un termen fix, pentru că nu știu cât de repede se vor derula procedurile și cum va fi cu contestațiile, dacă nu vor fi contestații și lucrurile se vor desfășura normal, ar trebui undeva în primăvară să facem inaugurarea și locuitorii să beneficieze de servicii medicale. Clădirea este terminată, mai trebuie doar dotată, avem și avizele, doar să vină doctorii și aparatura”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top