Politic

Consilierii PSD din Cumpăna și-au donat indemnizațiile și au cumpărat alimente pentru familiile în dificultate

Organizația PSD Cumpăna a anunțat printr-un comunicat de presă că toți consilierii locali au decis să își doneze banii din indemnizații, pe toată durata pandemiei, pentru a cumpăra alimente destinate persoanelor nevoiașe. Aceeași sursă precizează că și alți membri ai organizației comunale au donat diverse sume, pentru același scop. Cu banii strânși din donații, au fost cumpărate alimente de bază, pe care social democrații din Cumpăna le-au dus acasă familiilor aflate în dificultate.

Acum, când întreaga omenire trece prin momente de grea încercare, este nevoie să ne unim forțele, să fim solidari și să întindem o mână de ajutor celor aflați în nevoie.

Împreună, fiecare consilier local din partea Partidului Social Democrat Cumpăna a decis să-și doneze indemnizația, în cuantum de 535 de lei net/lună, pe toată perioada pandemiei, pentru a veni în sprijinul locuitorilor comunei. Acestora, li s-au alăturat și membrii organizației de partid cu donații proprii, pentru achiziționarea alimentelor necesare.

Astfel, astăzi, 05.04.2020, Organizația comunală a PSD Cumpăna, alături de consilierii locali ai comunei, echipați corespunzător și ținând cont de măsurile impuse, au împărțit 250 de pachete cu alimente de bază (1 kg făină, 1 kg zahăr, 1 kg orez, 1 kg mălai, 1 kg fasole și 1 l de ulei) familiilor aflate în dificultate (bătrâni, persoane cu dizabilități – adulți și copii, mame singure).

Organizația comunală a PSD Cumpăna a decis ca pe toată perioada pandemiei să continue aceste acțiuni sociale, umanitare, realizate strict din indeminzația de consilier local și din veniturile proprii.

Este important ca noi toți, locuitorii cumunei, să respectăm măsurile legale impuse, să ne protejăm atât pe noi, cât și membrii familiilor noastre este mesajul pe care atât consilierii locali cât și membrii Organizației comunale a PSD Cumpăna îl transmit locuitorilor comunei, a transmis PSD Cumpăna

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top