Opinii

Concert Fuego la Cumpăna

Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, a oferit în dar tuturor cumpănenilor un concert de colinde marca FUEGO.
Evenimentul, intitulat “Acasă de Crăciun”, face parte din turneul naţional de iarnă al artistului, şi a avut loc în sala mare a Casei de Cultură Cumpăna, sâmbătă, 12 decembrie 2015, începând cu orele 16:00.

Intrarea a fost liberă prin grija Primăriei şi Consiliului local Cumpăna. „Am oferit acest spectacol de colinde din tot sufletul cumpănenilor, a declarat doamna primar Mariana Gâju. Dorim să intrăm în spiritul sărbătorilor de Crăciun şi acesta a fost darul de suflet pe care Primăria şi Consiliul local la oferit locuitorilor comunei, pe lângă micile daruri ce vor fi oferite copiilor”.

Fuego a avut colinde în dar pentru cumpăneni, cântece de suflet şi multe surprize! Aşa cum declara artistul, „Împreună cu band-ul meu străbatem o parte din România, purtând cu noi un mesaj, acela al iernilor de cândva, al fericirii de a fi „ACASĂ DE CRĂCIUN”! Pentru că e iarnă, iar ea e imaginea copilăriei noastre. E în fiecare părinte ce-şi răsfaţă copilul, în fiecare copil care aşteaptă daruri. Este adolescentul ce se reîntoarce în sânul familiei calde sau maturul ce, cu nostalgie, îşi aminteşte de cândva. Iarna e o sărbătoare, ce, an de an, ne strânge, mai mulţi sau mai puţini, câţi am mai rămas în vise, ACASĂ DE CRĂCIUN!”, a declarat Fuego.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top