Opinii

Comunicat primăria Harşova

Referitor la aspectele sesizate în articolul din ziaruil DEZVĂLUIRI din data de 10 ianuarie 2011, comunicăm faptul că împreună cu Poliţia Oraşului Hârşova, sub îndrumarea Inspectorului Şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, s-au analizat problemele semnalate, concluzionând că nu toate se confirmă. Pentru toate celelalte existente, am hotărât un plan unitar de măsuri în care să fie implicaţi toţi factorii de răspundere care au atribuţiuni pe linia prevenirii şi combaterii fenomenelor infracţionale.
Personal, mă declar mulţumit de concursul total al Inspectorului Şef al IPJ Constanţa, Dumitru Catană, şi al Comandantului Poliţiei Hârşova şi îi asigur de toată colaborarea administraţiei publice locale.

Primar al Oraşului Hârşova,
Tudor Nădrag

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top