Actualitate

Comuna Valea Nucarilor, încă un pas pentru racordarea la rețeaua de gaze naturale

Consilierii locali ai comunei Valea Nucarilor, județul Tulcea, au dezbătut, în ședința Consiliului Local din data de 25 februarie mai multe inițiative propuse de primarul Maria Lența.

Astfel, pe ordinea de zi a figurat proiectul de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local Valea Nucarilor în Consiliul de administrație al Școlii Gimnaziale Valea Nucarilor, județul Tulcea.

De asemenea, consilierii locali au dezbătut proiectul de hotărâre privind aprobarea rețelei școlare pentru anul 2021-2022.

Un alt proiect discutat a fost cel care privește proiectul de investiții „Studiu de fezabilitate – Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Valea Nucarilor”. Se face astfel un pas important în vederea implementării proiectului de aducere a gazelor naturale în comună.

Au fost adoptate și modificările privind completarea echipei mobile pentru intervenții de urgență, în cazurile de violență domestică.

Consilierii locali au discutat și proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului de acțiuni și lucrări de interes local ce vor fi executate conform Legii 416/2001, privind venitul minim garantat.

Ultimele două proiecte dezbătute în ședința ordinară a Consiliului Local valea Nucarilor au privit atribuirea cu titlu gratuit a unui spațiu de locuit și aprobarea unui PUZ „Construire stație de bază pentru servicii de comunicații electrice.

Comuna Valea Nucarilor este situată la 28 de kilometri de municipiul Tulcea și are în componența ei următoarele localități: Valea Nucarilor, reședința de comună, Iazurile şi Agighiol.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top