Actualitate

Valea Nucarilor: Primarul Maria Lența anunță noi proiecte de asfaltare

Primarul Maria Lența din Valea Nucarilor a anunțat începerea lucrărilor de asfaltare în două localități importante din zonă. Pregătirile pentru asfaltare sunt deja în curs de desfășurare, urmând ca lucrările efective să înceapă în scurt timp.

„Am pus în mișcare pregătirile pentru asfaltare. Vom începe asfaltarea și, de asemenea, lucrările pregătitoare pentru un al doilea proiect de asfaltare în localitatea Agighiol. Azi aducem utilajele necesare,” a declarat primarul Lența.

Al doilea proiect de asfaltare va demara săptămâna viitoare, luni, în localitatea Agighiol. Echipele se organizează deja astăzi și mâine pentru a începe pregătirea fundației de luni. „Planificăm să punem primul strat de asfalt marți sau miercuri,” a adăugat primarul.

Valoarea totală a acestor investiții în infrastructură se ridică la 30 de milioane de lei. Aceste lucrări de asfaltare sunt parte a unui plan amplu de modernizare a drumurilor din Valea Nucarilor și localitățile învecinate, având scopul de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor și de a facilita transportul în zonă.

Proiectele de asfaltare sunt esențiale pentru dezvoltarea comunității, contribuind la creșterea siguranței și confortului în trafic. „Ne dorim ca prin aceste investiții să asigurăm condiții mai bune pentru toți cetățenii și să stimulăm dezvoltarea economică locală,” a subliniat primarul Maria Lența.

Lucrările de infrastructură sunt așteptate să se desfășoare conform planului, fără întârzieri majore, și să fie finalizate într-un timp cât mai scurt posibil. Primăria Valea Nucarilor își exprimă angajamentul de a continua eforturile de modernizare și dezvoltare a infrastructurii locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top