Actualitate

Comuna Topalu a achiziționat servicii de dirigenție de șantier pentru proiectul de alimentare cu apă și extinderea canalizării

Primăria comunei Topalu, județul Constanța a achiziționat în luna septembrie servicii de dirigenție șantier /asistență tehnică pentru obiectivul ,,Modernizare alimentare cu apă, înlocuire și extindere rețea canalizare și stație de epurare-  etapa I, comuna Topalu”.

Serviciile au fost achiziționate contra sumei de 24.000 de lei, iar firma câștigătoare este SC ATC ALL Invest SRL.

Vă reamintim că Ministerul Dezvoltării Regionale va finanța, prin intermediul Programului de Investiții „Anghel Saligny” două proiecte ce se vor implementa la nivelul comunei Topalu.

Primul dintre ele este chiar cel de modernizare alimentare cu apă, înlocuire și extindere rețea canalizare și stație de epurare – etapa I, pentru care s-au achiziționat serviciile de dirigenție de șantier. Ministerul dezvoltării va finanța acest proiect cu suma de 2,32 milioane de lei.  

Conform primarului Constantin Baltă, Primăria Topalu va primi bani prin „Anghel Saligny” și pentru un alt proiect deosebit de important. Este vorba despre asfaltarea mai multor străzi comunale. Valoarea eligibilă a proiectului este de 7,5 milioane de lei.

Astfel, infrastructura rutieră și cea a rețelei de alimentare cu apă și canalizare din Comuna Topalu, se va moderniza și cu ajutorul banilor proveniți prin Programul de Investiții „Anghel Saligny”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top