Actualitate

Primar Viorel Petre: Le transmit cetățenilor din Târgușor să stea acasă și să solicite sprijinul doar dacă au într-adevăr nevoie

În comuna Târgușor se află un număr  de 17 persoane în autoizolare la domiciliul. De fapt este vorba de familiile a trei persoane venite din străinătate.

„În comună toți cetățenii respectă restricțiile de deplasare, iar în legătură cu persoanele de peste 65 de ani, am întocmit situația și avem un număr de 38 de persoane la nivelul întregii comune, dar sprijin efectiv ne-au solicitat doar trei persoane.

Pe acestea le ajutăm și noi, mai sunt și voluntari care ajută, sunt ajutați toți, nu este nimeni lăsat în voia sorții. Magazinele sunt toate bine aprovizionate.

Mâine seară, începând cu ora 20.00, am programat o dezinfecție pe toate străzile din comună și localitățile aparținătoare.

Deocamdată nu avem probleme, sperăm să nici n-avem, gestionăm bine situația. În același timp, transmit cetățenilor comunei să stea acasă, asta în primul rând, și să solicite sprijinul autorităților doar dacă au într-adevăr nevoie”, a declarat pentru ziarul Dezvăluiri, primarul comunei Târgușor, Viorel Petre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top