Opinii

Comuna Murighiol, pregătită pentru venirea iernii

Pentru ca iarna să nu-i prindă pe nepregătite, aleșii locali ai comunei tulcene Murighiol au dezbătut și aprobat în ședință ordinară de lucru planul operativ de acțiune pe timpul iernii 2016-2017. Planul privește întreaga rețea de drumuri comunale din toate cele șapte sate: Murighiol – reședința de comună, Dunavățu de Sus, Dunavățu de Jos, Plopu, Sarinasuf, Colina şi Uzlina.

Conform reprezentanților administrației publice locale, comandamentul de iarnă dispune de două tractoare cu remorci pentru transportul materialelor antiderapante, un buldoxcavator, o autobasculantă de 24 de tone, toate fiind utilate și cu lame pentru deszăpezire. În același timp, nu mai puțin de 15 oameni sunt pregătiți să intervină cu aceste utilaje pentru a face practicabile drumurile comunale în cazul unor ninsori abundente. Din experiența lor, au fost ierni destul de abundente în zăpadă, iar intervenția promptă a făcut ca întotdeauna drumurile să fie practicabile.
Comuna Murighiol este străbătută de trei drumuri județene și nu de puține ori utilajele primăriei ajută și la curățarea acestor artere de circulație. Rețeaua comunală de străzi însumează peste 40 de km ce vor fi în grija responsabililor administrației locale.
În cel mai scurt timp urmează ca primăria Murighiol să achiziționeze materialul antiderapant (în special nisip) ce poate fi împrăștiat pe drumuri în cazul în care se impune.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top