Actualitate

Comuna Mihail Kogălniceanu a obținut noi finanțări prin PNRR, în valoare de peste 12 milioane de lei

Comuna Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a obținut în ultima perioadă două noi finanțări prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Reamintim faptul că primarul Ancuța Belu a semnat pentru localitatea Mihail Kogălniceanu primul contract din țară, finanțat prin PNRR.

Astfel, UAT Mihail Kogălniceanu a obținut finanțare pentru renovarea energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale. Este vorba despre renovarea energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale din comună, iar finanțarea a fost obținută prin componenta C5 – Valul Renovării. Valoarea totală a contractului de finanțare este de 10.455.697,94 de lei.

De la începutul anului, localitatea a mai obținut finanțare pentru „Renovare Energetică Moderată a Clădirilor Rezidențiale Multifamiliale din comuna Mihail Kogălniceanu – Etapa II’’, în valoare de 12.575.474,99 de lei și „Renovare Energetică Moderată a Clădirilor Rezidențiale Multifamiliale din Comuna Mihail Kogălniceanu – Etapa III” în valoare de 10.873.374,27 lei.

De asemenea, Primăria Mihail Kogălniceanu a obținut finanțare și pentru proiectul ,,Sistem inteligent de management local”, tot prin PNRR. Proiectul are o valoare totală de 2.195.407,53 de lei.

Cseke Attila, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat contractul de finanțare depus de primarul Ancuța Belu prin componenta C10 din PNRR.

,,Primăria comunei Mihail Kogălniceanu va demara proiectul „Sistemul Inteligent de Management Local” prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pentru siguranța locuitorilor și prevenirea infracțiunilor. Proiectul Sistemul Inteligent de Management Local are trei mari componente: un Centru de monitorizare în timp real a situației din localitate, va dispune de un sistem video inteligent de monitorizare a traficului și siguranța a drumurilor publice și totodată vor fi amplasate piese de mobilier urban inteligent, stații de autobuz inteligente pentru asigurarea unor condiții civilizate și unui nivel sporit de siguranță în terminalele de transport, parte componentă a infrastructurii de mobilitate urbană”, a declarat Ancuța Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top