Actualitate

Comuna Baia primește peste 25 de milioane de lei prin Programul „Anghel Saligny”

Două proiecte depuse de administrația comunei Baia, județul Tulcea, vor fi finanțate în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Primul proiect este cel de „relocare branșamente individuale la sistemul existent de alimentare cu apă din satul Baia”, iar valoarea finanțată este de 10.698.603,62 de lei. Acest proiect va fi implementat în 24 de luni, conform prevederilor documentației ce a stat la baza obținerii finanțării.

Al doilea proiect ce se va implementa de către echipa coordonată de primarul Mugurel Marșavela este cel de „modernizare străzi în localitatea Baia”, în valoare de 15.000.000 de lei

Ministerul Dezvoltării a publicat recent lista investițiilor finanțate prin Programul ”Anghel Saligny” în județul Tulcea. Conform criteriilor de selectare, în județul Tulcea, din 110 solicitări, au fost aprobate la finanțare 84 de obiective, în valoare totală de 1.063.371.387,19 lei.

Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, asigură serviciile de bază în localități (apă, rețele de canalizare și de gaze) și reabilitează drumurile și podurile. Ministerul a publicat, la începutul lunii mai, criteriile de prioritizare a proiectelor care vor primi finanțare, din bugetul total al programului de 65,5 miliarde de lei, dar și lista sumelor repartizate pe județe, iar, până la termenul de depunere a solicitărilor, autoritățile au depus cereri în valoare totală de 137 de miliarde de lei.

Comuna Baia a depus, încă de la finalul anului trecut, trei proiecte în vederea finanțării lor prin intermediul Programului „Anghel Saligny”. Este vorba despre cele două amintite deja, care au primit și bani, și de proiectul „Modernizare străzi în localitatea Panduru și localitatea Caugagia, comuna Baia, județul Tulcea”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top