Actualitate

15 milioane de lei, investiți în modernizarea străzilor din comuna Carcaliu

Comuna Carcaliu, județul Tulcea, va implementa în curând un nou proiect de modernizare a infrastructurii rutiere. Este vorba de investiția „Asfaltare străzi, modernizare alei pietonale, accese la proprietăți și dispozitive de scurgerea apelor în sat Carcaliu”, o investiție finanțată de Ministerul dezvoltării prin intermediul Programului Național „Anghel Saligny”.

Pentru realizarea acestor lucrări, comuna va primi 15 milioane de lei.

Modernizarea drumurilor din comună este una dintre prioritățile primarului Gheorghe Panfil. Alături de infrastructura rutieră, edilul și-a propus să obțină bani pentru extinderea sistemului de canalizare și evacuarea apelor uzate, înființarea unei rețele de gaze, reabilitarea și extinderea sediului primăriei, reabilitarea și modernizarea căminului cultural și altele.

Referitor la proiectul introducerii gazelor naturale, în primăvara acestui an, consilierii locali ai comunei Carcaliu au aprobat întocmirea Studiului de fezabilitate, a documentațiilor pentru obținerea acordurilor/avizelor/autorizațiilor și a serviciilor de consultanță pentru obiectivul de investiții ,,dezvoltare rețea inteligentă de distribuție a gazelor naturale”.

În ultimii ani, în comuna Carcaliu s-au implementat sau se află în curs de implementare proiecte ce privesc extinderea sistemului de canalizare, modernizarea unor străzi și altele.

Comuna Carcaliu se află în nord-vestul Dobrogei, pe malul drept al Dunării, la o distanță de 10 km de Măcin, cel mai apropiat oraş, la 24 km de Brăila şi la 73 km. de Tulcea – capitala judeţului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top