Actualitate

Comuna Baia este pe drumul cel bun

Comuna Baia este pe drumul cel

Una din prioritățile primarului din Baia, Mugurel Marșavela, este desăvârșirea rețelei de transport a comunei, prin asfaltarea integrală a străzilor din toate localitățile componente.
„În ultimii opt ani am făcut tot ceea ce a ținut de noi pentru a aduce toate satele la niveluri de dezvoltare similare. Depindem, însă, de finanțările naționale și europene pentru a realiza proiectele de infrastructură, pentru că bugetul comunei nu este pe măsura acesteia și nici pe măsura năzuințelor noastre.
Așadar, cum nu vrem să ne împrumutăm și să gajăm viitorul oamenilor, preferăm să muncim, să scriem proiecte și să alergăm după finanțări nerambursabile.
În acești opt ani, de când sunt primar, am reușit să modernizăm infrastructura rutieră în Ceamurlia de Sus, în Camena, iar în această perioadă facem același lucru și în Baia. Urmează Panduru – pentru care veștile bune vor fi anunțate în curând – și Caugagia.” a declarant primarul Mugurel Marșavela.

P.R.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top