Actualitate

Asfaltări și activități pentru copiii comunei, la Mahmudia

Asfaltări și activități pentru copiii comunei

Luna aprilie a fost una plină de activități, la Mahmudia.
Lucrările de asfaltare demarate în luna martie au continuat. Este vorba de circa 10 kilometri de drumuri, complementar fiind vizată crearea sau modernizarea a circa 9 kilometri de alei pietonale.
Pentru constructor și pentru administrația locală este vorba de un volum mare de lucru, dar în același timp este o mare realizare, proiectul acesta reprezentând una din cele mai mari finanțări obținute la nivelul Județului Tulcea și chiar la nivel național: Bugetul lucrărilor de asfaltare este de 25 de milioane de lei, iar cel aferent aleilor pietonale, de aproape 10 milioane de lei.
Momentan, lucrarea este finalizată în proporție de circa 30%. Buna temporizare a obținerii finanțării și avizelor și a organizării de către funcționarii primăriei a proceselor de achiziție a făcut posibil ca lucrările să debuteze cu dreptul deîndată ce condițiile meteo au permis. Din acest motiv, sunt șanse maxime ca proiectul să fie implementat complet în termen, până la finele lui 2025.
În paralel, copiii din Mahmudia s-au bucurat de un eveniment special, organizat de GAL Delta Dunării. Atelierul „În lumea ouălor împodobite – Curs festiv de decorat ouă pentru Juniori”, organizat prin proiectul ”TOM- Tradiții, obiceiuri, meșteșuguri” pe 25 aprilie, la Biblioteca Comunală Mahmudia. El a fost dedicat copiilor din Mahmudia și nu numai, aceștia învățând să decupeze, să bată albuș de ou și să aplice figurine de Paște pe ouă folosind tehnica șervețelului.

P.R.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top