Fără categorie

Complexul Cireşica, din Neptun, este apreciat de Preşedintele ţării

Complex Cireşica, staţiunea Olimp
Telefon: +40-241-618 184 ; +40-241-618 184     
Adresa: Aleea Scriitorilor nr. 1, Olimp, judeţul Constanţa

Complex Cireşica, de 3 stele, este situat într-o zonă foarte liniştită a staţiunii Olimp, la doar 50 de metri de mare. Complet renovat, hotelul se mândreşte cu terasa foarte spaţioasă, amenajată în mijlocul unei livezi de gutui şi cu bucatele tradiţionale servite în restaurantul propriu. Vara, pe terasă sunt invitate în mod regulat formaţii de folclor. Pentru cei mici, hotelul are amenajat un loc de joacă foarte generos. Camerele spaţioase sunt amenajate modern în culori vesele de vacanţă, şi pentru confortul turiştilor sunt dotate şi cu aer condiţionat.

Un articol de Paul PÂRVU

Dotări generale: 14 camre duble, 1 apartament, restaurant, terase, loc de joacă pentru copii, volieră cu păuni, parcare.
Dotări camere: balcon cu vedere spre mare, aer condiţionat, frigider, mobilier modern, televizor, grup sanitar propriu

Descrierea unităţii de cazare: Vila Cireşica este una din cele mai bune unităţi de cazare din Olimp. Cu o construcţie nouă (2004) amplasată în imediata apropiere a plajei din  Olimp, în mijlocul unei frumoase zone verzi, această locaţie prezintă o mulţime de avantaje pentru oaspeţii săi. Toate dotările sunt noi şi la un nivel de confort ridicat. Accesul în camere se face din holul exterior, care are vedere în spate, spre terasa în aer liber, care constituie unul din punctele forte ale acestei locaţii.
Structura de cazare: Vila Cireşica, de trei stele, din Olimp, oferă cazare în 14 camere duble şi un apartament de lux (dormitor, living, baie). Fiecare cameră are grup sanitar propriu, pat matrimonial, TV cablu, frigider, aer condiţionat, balcon cu vedere la mare. Majoritatea camerelor dispun de pat suplimentar pentru copil. La parter se află terasa în aer liber şi spaţii conexe, restaurant. La etajul unu se găsesc şapte camere duble şi un apartament, iar la etajul doi sunt şapte camere duble.
Servicii şi facilităţi: Restaurantul-terasă este amenajat într-o frumoasă grădină de vară plină de vegetaţie şi umbră, şi este cunoscut de mulţi ani ca unul din cele mai bune restaurante de pe litoral. Vila are parcare proprie şi loc de joacă amenajat pentru copii. Complexul Cireşica este situat în Olimp, într-o frumoasă zonă verde, la circa 40 metri de malul mării. Amplasat în imediata apropiere a plajei din Olimp, în mijlocul unei frumoase zone verzi, această locaţie prezintă o mulţime de avantaje pentru oaspeţii săi. Capacitate de cazare: 14 camere duble şi un apartament de lux, terasa restaurant în aer liber – 250 locuri, două saloane restaurant – 100 locuri, sală de conferinţe – 60 de locuri, program artistic.
Mini Hotelul Cireşica, este una din cele mai bune unităţi de cazare din Olimp. Toate dotările sunt la un nivel de confort ridicat, fiecare cameră fiind situată la etaj şi avînd vedere la mare. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, tv, aer condiţionat, frigider, pat suplimentar pentru copii şi internet. Accesul în camere se face din holul exterior, care are vedere în spate, spre terasa în aer liber, care constituie unul din punctele forte ale acestei locaţii.
Terasa Restaurant, este găzduită de cadrul natural al unei frumoase livezi de gutui, plină de vegetaţie şi umbră, cu o capacitate de 250 de locuri. În fiecare seară, începând cu orele 19 şi până la miezul nopţii, vă oferă un program, alcătuit din cele mai îndrăgite melodii.
Bucătăria cu specific românesc, preparatele din peşte şi desertul Cireşica, fiind specialitatea casei. Aici se pot organiza nunţi, botezuri şi alte evenimente.
Facilităţi cazare: frigider în unitate, fax, internet wireless, parcare, grădină/curte, terasă, plată cu cardul, sală de mese, livadă, loc amenajat de joacă, restaurant, sală de conferinţe. Facilităţi camere: internet, frigider, balcon, aer condiţionat, baie, TV.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top