Politic

Comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale. George Șișcu: Stabilitatea politică a țării trebuie pusă mai presus de ambițiile politice ale fiecăruia

Comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale

Deputatul George Șișcu a vorbit despre comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale și a explicat motivele care au stat la baza deciziei PNL de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale, în 9 iunie, precum și participarea alături de PSD pe liste comune în cadrul alegerilor pentru Parlamentul European.

Stabilitatea politică și combaterea extremismului

„Este o decizie care a fost îndelung cumpănită și care reflectă situația în care ne aflăm astăzi, și în contextul în care avem obligația față de România de a asigura stabilitatea politică și de a face tot posibilul în a nu permite curentului extremist să genereze un număr foarte mare de europarlamentari”, a declarat George Șișcu.

Guvernare responsabilă prin comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale

„România trebuie guvernată responsabil, iar patru rânduri de alegeri cu patru campanii electorale distincte înseamnă că riscăm deturnarea actului de guvernare de la prioritățile cetățenilor”, a adăugat deputatul.

Contextul actual

„Cu un război la granițe care nu dă semne că se apropie de final, cu avântul extremismului ca realitate imposibil de negat, cu reforme care trebuie implementate pentru a îndeplini cerințele din PNRR, cu un Program esențial pentru comunitățile noastre, „Anghel Saligny” care are nevoie de implementare și monitorizare fără perturbări – toate sunt argumente solide pentru ca anul electoral 2024 să îl abordăm în colaborare cu partenerul de guvernare, PSD”, a explicat George Șișcu.

Prioritizarea intereselor cetățenilor

„Imaginați-vă alegeri întinse pe parcursul unui an de zile în care, din rațiuni electorale, ar trebui să recurgem la atacuri politice în vreme ce noi avem de luat decizii complicate la guvernare, pentru români!”, a subliniat deputatul.

Comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale. O decizie dificilă, dar necesară

„Nu este o decizie ușoară pentru nici unul dintre partide, nici pentru noi, PNL, nici pentru PSD. Există însă momente în istorie în care stabilitatea politică a țării și bunăstarea cetățenilor trebuie puse mai presus de ambițiile politice ale fiecăruia”, a concluzionat deputatul George Șișcu.

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Proiect pentru salvarea patrimoniului național

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top