Fără categorie

Clubul Pensionarilor din Medgidia este cel mai activ din judeţ

Ziua îndrăgostiţilor, pentru vârsta a treia

Clubul Pensionarilor din Medgidia este, probabil, unul dintre cele mai „performante” din ţară (1184 de membri!), pe criteriul procentului de membri raportat la numărul de oameni de vârsta a treia dintr-o localitate. Această realizare se datorează, indiscutabil, iniţiatorului şi preşedintelui Dumitru Alexe.

Un articol de PAUL PÂRVU

Inimosul organizator a reuşit nu numai să amenajeze un loc primitor, chiar intim, pentru pensionari, reabilitând şi redecorând fosta cramă din centrul oraşului Medgidia, dar are şi grijă ca aceasta să fie populată, în mod constant, de membrii diferitelor „contingente” care au ajuns la vârsta binemeritatei odihne, după o viaţă de muncă. Printre ultimele activităţi desfăşurate, s-a remarcat, în ochii şi …inimile celor care cred în faptul că vârsta nu este cea din buletin, ci cea din suflet,  acţiunea consacrată noii sărbători „la modă” printre români: Sfântul Valentin, cu toate implicaţiile şi conotaţiile sale laice.
Luni, 14 februarie, seara de clubbing a fost absolut deosebită: vârstnicii- perechi având ocazia să-şi reînnoiască jurămintele, iar cei fără partener de viaţă, datorită vicisitudinilor vieţii şi timpului neiertător, au putut să încerce să-şi găsească sufletul-pereche ( în anii trecuţi manifestarea a prilejuit realizarea unor cupluri, multe dintre ele ajungând să spună „Da!” în faţa ofiţerului stării civile!). Următoarea manifestare va fi legată tot de tinereţea inimilor, atât a doamnelor sărbătorite, cât şi a partenerlor de viaţă sau de… distracţie: ziua de 8 martie.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top