Actualitate

Clubul Natantibus, la înălțime și în 2023. Proiectul „Pe valul albastru”, un succes cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea

Administratorul public al județului, Dumitru Mergeani, a participat vineri, 15 septembrie 2021 la conferința de închidere a proiectului „Pe valul albastru”, implementat de Clubul Sportiv Natantibus Tulcea și finanțat de Consiliul Județean în baza Legii nr. 350/2005, cu suma de 20.000 lei. În cadrul acestui proiect s-a desfășurat competiția „Cupa Internațională Delta Dunării – înot sportiv”, ediția a V-a, la finalul căreia tinerii înotători tulceni s-au remarcat, ca în fiecare an, cu rezultate bune și foarte bune.

După cum a declarat reprezentantul Clubului Sportiv Natantibus, coordonatorul Sorin Dan Bălan, obiectivele specifice ale proiectului au vizat dezvoltarea unor modalități utile pentru creșterea performanței sportive pentru tineri prin înot, dezvoltarea activității sportive pe plan local, formarea în rândul elevilor a unei atitudini pozitive de petrecere a timpului liber prin sport, promovarea valențelor educative ale sportului în rândul elevilor, respectiv organizarea „Cupei Internaționale Delta Dunării – înot sportiv”, ediția a V-a, care a avut loc la finalul lunii august, la Bazinul Didactic Tulcea.

Competiția s-a bucurat de o largă participare, adunând la start aproape 300 de copii și tineri din România şi Republica Moldova, înotătorii din cluburile tulcene fiind în număr de aproximativ 70.

 „Vreau să vă felicit pentru rezultatele obținute și în acest an la deja tradiționala competiție «Cupa Internațională Delta Dunării». Suntem mândri că sunteți tulceni și că ne reprezentați cu cinste la aceste competiții dedicate formării armonioase a tinerilor. De fiecare dată, ne exprimăm încântarea că putem fi parte a acestor evenimente sportive deosebit de importante și că avem posibilitatea de a contribui la organizarea unei astfel competiții de elită, care reunește tineri sportivi proveniți din centre sportive recunoscute la nivel național și nu numai.

Profit de ocazie pentru a vă reaminti că instituția pe care o reprezint, Consiliul Județean Tulcea, alocă anual fonduri nerambursabile pentru proiecte ce au drept scop promovarea sportului de performanță și promovarea sportului ca modalitate sănătoasă de petrecere a timpului liber. 

Totodată, vreau să vă asigur că întotdeauna tinerii și preocupările lor vor fi în centrul atenției noastre și vom susține toate demersurile menite să îi ajute să își atingă obiectivele de dezvoltare. În acest sens, vă reamintim că instituția noastră acordă, anual, recompense financiare pentru toți sportivii care au venit acasă cu premii importante la competiții naționale, internaționale, europene sau mondiale, dar și la jocuri olimpice. În încheiere, transmit încă o dată felicitări organizatorilor, tuturor sportivilor și antrenorilor! Vă așteptăm și la anul la finanțarea unei astfel de competiții de succes!”, a declarat, cu acest prilej, administratorul public Dumitru Mergeani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top