Fără categorie

City Park Mall îi invită pe copii să descopere Egiptul Antic într-un mod distractiv

City Park Mall Constanța găzduiește o expoziție interactivă, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Expoziția Egiptul Antic se desfășoară între 11 ianuarie și 7 februarie și își propune să ofere copiilor bucuria unei aventuri extraordinare, în timp ce descoperă informații interesante despre una dintre cele mai importante civilizaţii din epoca antică. 

 

Conform organizatorilor, copiii vor experimenta un curs interactiv de 30-45 de minute, ce încurajează învăţarea prin joacă, în timp ce machetele piramidelor, costumaţiile copiilor şi puzzle-urile vor transforma lecția într-o experienţă distractivă. Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi îndrumați de ghizi specializaţi care vor răspunde la toate întrebările celor mici.
Copiii intră în atmosfera Egiptului Antic încă din primele minute ale experienţei, când sunt costumaţi în faraoni sau Cleopatra înainte de a începe turul. Odată intraţi în noile roluri, copiii încep o călătorie inedită într-o lume mistică, unde vor vizita interiorul piramidei, vor căuta artefacte în nisip pentru a afla parola de intrare în camera comorilor, vor descoperi sarcofagul lui Tutankamon şi vor afla detalii despre viața celui mai cunoscut faraon al Egiptului, vor descifra jocuri de puzzle magnetice și misterele hieroglifelor. Copiii vor lua parte la construcţia unei piramide în miniatură şi vor afla cum au fost construite acestea în antichitate.
Distracţia însoţeşte micii curioşi în fiecare punct al expoziţiei – copiii vor face cunoştinţă cu mumii şi vor afla mai multe despre cum a apărut acest mit înfricoşător. Pozele haioase care pot fi realizate de părinți copiilor pe tronul unui rege egiptean sau într-un sarcofag, pot întregi reţeta de succes pentru o aventură completă.
Programul expoziției este de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică între 10:00 – 20:00. Biletele pentru expoziția Egiptul Antic au prețul de 12 Lei și vor putea fi achiziționate de la biroul Info Desk din City Park Mall. Grupurile organizate de minim 10 copii vor putea achiziţiona biletul de intrare la un preţ redus de 10 Lei/copil.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top