Opinii

Cinci zile de sărbătoare în Babadag. Vezi programul „Zilelor Orașului Babadag”

Timp de cinci zile, 25 – 29 octombrie, locuitorii orașului Babadag sunt așteptați să participe la manifestările organizate de către administrația locală cu prilejul Zilelor Orașului.
Miercuri, 25 octombrie, se va sărbători Ziua Armatei României, moment plin de solemnitate, marcat prin festivități specifice. Tot în aceeași zi se va celebra și Ziua Liceului „Dimitrie Cantemir” din Babadag.

Pe 26 octombrie, creștinii ortodocși îl prăznuiesc pe Sf. Mare Mucenic Dimitrie, cel care este ocrotitorul bisericii din centrul orașului.
„Vor avea expoziții tematice la biblioteca orașului, cu vechi obiecte din gospodăriile locale, cu lucrări ale scriitorilor din oraș și din județ precum și o expoziție de pictură cu lucrări ale artiștilor plastici locali. Centrul de Turism va reactiva mini-târgul ,,Produs în Babadag” ocazie cu care se vor lansa pliantul și DVD-ul de promovare ale orașului și regiunii”, declară primarul Georgian Caraman.

Zilele de 27, 28 și 29 octombrie vor fi pline de muzică și voie bună. În Piața Civica a orașului se vor desfășura mai multe spectacole de muzică, iar pe scenă, în fața publicului vor urca nume importante de artiști din România.
Vineri, 27 octombrie, vor încânta publicul Ansamblul „Egreta” din Isaccea, Ansamblul „Katiușa” din Mahmudia, Ansamblul „Băbăianca” din Babadag, Formația Generic și Vali Vijelie.
Sâmbătă, 28 octombrie, vor urca pe scenă Ansamblul „Sălcioara” din Babadag, Ansamblul „Doina Casimcei”, Ansamblul „Ghiocel de la Luncavița”, Lorena și Trupa Iris.
În ultima zi de sărbătoare, duminică, 29 octombrie, vor delecta spectatorii Ansamblul „Baladele Deltei” din Tulcea, Steliana Sima, Dorian Popa, Andreea Bălan și Taraful din Clejani.
„Așadar, sunt premise excelente pentru că această ediție a ,,ZILELOR…” să fie un succes cel puțin la fel de mare ca cel de anul trecut și să se transforme în tradiție pentru orașul nostru. Va așteptăm!”, se arată în finalul mesajului transmis de primarul Gerogian Caraman către locuitorii orașului Babadag.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top