Administrație Locală

Chelaru: Nu voi permite niciodată, nimănui, să facă groapă de deșeuri la Năvodari!

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, transmite ferm și răspicat că se opune categoric înființării la Năvodari a unei gropi de deșeuri. Mai mult decât atât, Chelaru anunță intenția de a achiziționa o stație mobilă pentru monitorizarea calității aerului. Declarația primarului din Năvodari vine în continuarea campaniei „NĂVODARI, oraș VERDE”, inițiată în toamna anului trecut. Totodată, Chelaru le cere tuturor candidaților la Primărie să își ia public angajamentul ca, în orice funcție ar ajunge, să nu permită niciodată ca la Năvodari să se construiască groapă de gunoi sau depozit de deșeuri.

Campania „Năvodari, oraș Verde!” este în plină desfășurare

„Proiectul meu pentru Năvodari este un oraș curat și frumos, care să evolueze de la an la an spre ceea ce ne dorim cu toții. Un oraș cu aer proaspăt, cu parcuri și spații verzi, un oraș cu viață socială activă și o stațiune turistică de top.

Nu voi accepta NICIODATĂ ca la Năvodari să se construiască groapă de gunoi sau centru de deșeuri, indiferent de mărime sau impactul asupra mediului. Orașul, alături de administrația publică locală, s-a exprimat clar și fără echivoc în acest sens și nu voi permite NICIODATĂ ca Năvodariul să devină groapa de gunoi a nimănui.

Mai mult decât atât, intenționez ca pe viitor Primăria să achiziționeze o stație mobilă pentru monitorizarea calității aerului astfel încât să putem verifica permanent cât de curat este aerul pe care îl respirăm.

Sunt convins că în asentimentul meu sunt toți ceilalți pretendenți la funcția de primar, indiferent de culoarea politică, și îi provoc să-și ia public angajamentul față de năvodăreni că, indiferent de funcțiile în care vor ajunge, să nu permită niciodată ca la Năvodari să se construiască groapă de gunoi sau depozit de deșeuri!”, transmite Florin Chelaru.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top