Opinii

Cetățenii din Lumina sar în ajutorul sinistraților din Galați

Ajutoarele materiale și alimentare se colectează la sediul Primăriei între orele 8 și 16

În urma inundațiilor catastrofale care au avut loc în județul Galați, în urma cărora 23 de localităţi au fost devastate de viitură, 9 persoane și-au pierdut viața și alte câteva sute au rămas fără locuințe, Primăria și Consiliul Local Lumina invită cetățenii din comuna Lumina să participe la campania umanitară de ajutorare a acestor sinistritați.

Ajutoarele pot consta în alimente neperisabile (zahăr, ulei, făină, orez, conserve) sau haine. Ajutoarele materiale și alimentare se colectează la sediul Primăriei Comunei Lumina în intervalul orar 8-16.
Această acțiune face parte dintr-o campanie mai amplă, inițiată de Consiliul Județean Constanța și Primăria Constanța. Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, fac din nou apel la cetăţeni să participe la strângerea de ajutoare pentru sinistraţii din judeţul Galaţi. Constănţenii sunt rugaţi să doneze alimente neperisabile, pături, materiale de construcţie şi produse agricole, destinate hranei animalelor. În acelaşi timp, agenţii comerciali de pe raza judeţului Constanţa sunt rugaţi să sprijine această acţiune şi să nu rămână insensibili în faţa suferinţei cetăţenilor din judeţul Galaţi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top