Opinii

Centrul pentru Tineret din Corbu funcționează cu ajutorul voluntarilor

Centrul pentru Tineret din Corbu este un proiect inițiat de Zona Metropolitană Constanța, în parteneriat și cofinanțare cu Consiliul Local. Centrul a fost inaugurat în noiembrie 2013, iar activitățile s-au inițiat în luna ianuarie 2014. Lucrările la Centru au durat aproximativ un an și s-au ridicat la valoarea de 1 253 000 lei, cota de finanțare din partea Consiliului Local fiind de 2%. Construcția nu a fost ridicată de la zero, ci s-a realizat pe baza unei vechi construcții dezafectate.
Centrul de Tineret găzduiește activități pentru tineri dar și pentru copii și părinții lor, respectiv tot felul de activități solicitate de comunitate.
Programul de activități este de luni până duminică, de la ora 8 la ora 20 și este coordonat de ONG-ul Centrul Cultural Corbu, ce îl are ca președinte pe Enache Daniel. Activitatea Centrului Cultural se bazează pe voluntariat, ne-a declarat președintele organizației.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top