Opinii

Centrul de Evidenţă Informatizată a Persoanelor învinge birocraţia

Primăria Agigea s-a „rupt” de administraţia din Techirghiol

Modernizarea comunei Agigea nu pare să fie ţinută în loc din cauza crizei economice care a făcut ravagii prin primăriile constănţene. Administraţia locală, reprezentată de primarul Cristian Cârjaliu, cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), reprezentat la eveniment de vicepreşedintele Cristian Darie a inaugurat Centrul de Evidenţă Informatizată a Persoanelor. Odată cu înfiinţarea acestui departament, Primăria Agigea devine independentă în întocmirea documentelor civile, faţă de administraţia locală din Techirghiol, după ce, timp de 42 de ani comuna Agigea a aparţinut de oraşul Techirghiol. Primii care vor resimţi beneficiile materializării acestui proiect sunt localnicii care, aşa cum a precizat şi Cristian Cârjaliu, nu vor mai fi nevoiţi să plătească transportul până în Techirghiol şi vor avea parte de servicii mult mai rapide în tot ce ţine de evidenţa populaţiei.

Un articol de Andreea Pavel, Sebastian Adrian Tarcea

Aparatura modernă a costat 30.000 RON

Costurile implicate de noua investiţie s-au ridicat la 30.000 de RON şi au acoperit cheltuielile necesare achiziţionării aparaturii moderne care va elimina birocraţia excesivă. Vicepreşedintele CJC a declarat că instituţia pe care o reprezintă şi-a dat acceptul în ce priveşte înfiinţarea serviciului, dată fiind dezvoltarea economică şi administrativă a  administraţiei locale din Agigea, dezvoltare care poate susţine un astfel de serviciu.  Atât localnicii, cât şi autorităţile locale, şi judeţene speră că odată cu înfiinţarea acestui nou departament, calitatea serviciilor de la nivel local va fi mult îmbunătăţită. Odată cu inaugurarea Centrului de Evidenţă Informatizată a Persoanelor, primarul comunei Agigea, Cristian Cârjaliu, a inaugurat şi noua stemă a localităţii care va apărea de acum încolo pe orice document oficial ce aparţine administraţiei locale. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top