Actualitate

Centru de vaccinare amenajat în incinta Primăriei Sarichioi

În corpul 2 al Primăriei Sarichioi a fost amenajat și inaugurat în luna aprilie un centru de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2. La acest centru, care beneficiază de două fluxuri de vaccinare, vor veni persoanele care doresc să se imunizeze din comuna Sarichioi, Jurilovca și Ceamurlia de Jos.

“Începând cu data de 13 aprilie s-a deschis un nou centru de vaccinare în comuna Sarichioi, sediu 2 Primărie – str. Principală, nr. 254, județul Tulcea. Vaccinul utilizat va fi Pfizer, a doua doză de rapel la 21 de zile. Se vor înființa suplimentar câte un flux de vaccinare (72 de persoane) cu vaccin Pfizer la Centrul de vaccinare Sala de sport Iulian Daniel Pohariu din municipiul Tulcea şi la Centrul de vaccinare din oraşul Babadag. Recomandăm populaţiei să se programeze pentru vaccinare anti Covid-19 şi pentru aceste centre”, se arată într-un comunicat al Direcției de Sănătate Publică Tulcea.

„Am făcut tot ce a fost necesar şi posibil şi iată-ne că am reuşit să deschidem centru de vaccinare şi la noi în comună. Este un efort susţinut al tuturor celor din staff şi mă bucur că rezultatele nu s-au lăsat aşteptate. Venim în primul rând în sprijinul persoanelor în vârstă şi a celor cu afecţiuni cronice, pentru că dumnealor le era cel mai greu să se deplaseze la zeci de kilometri pentru a fi vaccinaţi. Desigur, dumnealor sunt prioritari, dar, la centrul nou deschis ne vom vaccina cu toţii, indiferent de vârstă, păstrând totuşi proporţiile şi priorităţile stipulate în actul normativ”, a declarat primarul comunei Sarichioi, Vitali Finoghen, pentru Tulcea noastră.

La mijlocul lunii aprilie, în județul Tulcea erau vaccinate, potrivit Direcției de Sănătate Publică, un număr total 38.440 de persoane dintre care:  25.659 persoane vaccinate cu 1 doză și 12.781 persoane vaccinate cu 2 doze.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top