Actualitate

Cât de educată este „România E-du-ca-tă”, cu ELEVA care a NEGOCIAT cu PREȘEDINTELE | VIDEO

Greva profesorilor a adus în lumină un personaj aparte în spațiul nostru public, atât prin vârstă și precocitate, cât și prin capacitatea de a se sacrifica pentru un principiu. E vorba de Ariana Dudună, o elevă de 17 ani din Constanța. Președinte al Asociației Elevilor, Ariana are deja ștate vechi în mișcarea „sindicală”, fiind câștigătoare în câteva războaie cu lideri ai administrației de pe litoral.

Ariana Dudună a susținut greva profesorilor necondiționat și a declarat că elevii trebuie să își asume orice risc (amânarea examenelor, înghețarea ipotetică a anului școlar) pentru a salva învățământul românesc. A participat la negocierea cu președintele Klaus Iohannnis, la propunerea liderilor sindicali ai profesorilor.

Am vorbit cu Ariana despre cât de educată este România, calitatea învățământului românesc, păcatele politicienilor dar și ale profesorilor, la DEZVĂLUIRI din INTERIOR.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top